OM STORMSYSTEMS

OM STORM SYSTEMS

 

 

Historien om StormSystems.

I 2008 var Danmarks største og førende pejsebutik placeret i Aalborg.

Butikken hed Pejse & Energicenter og var grundlagt af Frank Storm Nielsen tilbage i år 2000 og senere medejet af Mette Mørck Nielsen.

Da der allerede i 2008 kunne ses en negativ udvikling af salget på traditionelle brændeovne valgte Frank og hans bror Flemming Storm Nielsen at tage ud på store udstillinger rundt omkring i verden for at finde et nyt produkt som kunne erstatte de traditionelle brændeovne.

En sommerdag i 2013 var Frank og Flemming på messe i Hamborg hvor de mødte fabrikanten Interfocus, i dag kaldet Bellfires. Bellfires udstillede deres unikke gaspejse som er så virkelighedstro at de fleste kunder ikke kunne se forskel fra en traditionel brændeovn. Produkterne er lavet i de bedste råmaterialer og der er ikke sparet på materialerne. Kort sagt havde Bellfires lige det produkt Frank og Flemming var på udkig efter til de danske forbrugere.

Frank og Flemming fik lov at have en prøveperiode med Bellfires og lynhurtigt kunne producenten se at dette ville være et godt samarbejde. Der blev derfor i samme år skrevet en ene-aftale mellem de to partnere, som gjorde at Frank og Flemming kunne sælge Bellfires til hele det skandinaviske marked. De to brødre valgte at holde Pejse & Energicenter adskilt fra salget af gaspejse og oprettede derfor firmaet StormSystems ApS.

Igennem tiderne blev StormSystems mere og mere til et importfirma, og da Pejse & Energicenter i 2014 valgte at lukke deres showroom, da brændeovnssalget var fortsat dykkende, blev Stormsystems til et rent importfirma med forhandlere fordelt i hele landet.

I 2014 valgte Flemming og trække sig fra StormSystems da han ønskede nye udfordringer. I dag rejser Flemming rundt i hele verden og sælger maskiner til byggeindustrien.

Franks søn Nicolaj Storm Nielsen har altid fulgt firmaet og hjulpet hans far og onkel. Da Pejse & Energicenter eksisterede arbejdede Nicolaj på lageret og tog med montørerne ud for at installere produkterne. Efter at have gjort dette i nogle år hjalp Nicolaj til med salget i butikken og tog med på messer rundt omkring i verden.

I 2016 Blev Nicolaj udpeget som Salgs og Marketingchef for StormSystems og i starten af 2018 blev firmaet overdraget til Nicolaj som nu står for de fleste funktioner i firmaet.

Siden 2016 har firmaet vokset drastigt i vækst. StormSystems har i dag 7 forhandlere fordelt i Danmark og 8 showrooms. Herudover støtter StormSystems det Norske og Svenske marked i reservedelssalg for både Bellfires og Barbas.

I 2018 har StormSystems medvirket som en stor spiller i uddannelsessektoren, hvor Nicolaj har støttet med undervisning i gas og gaspejse for de nye studerende på UCN. Her kan også findes Bellfires produkter som de studerende får lov at teste og tage deres eksaminer i.

LIDENSKAB FOR HÅNDVÆRK

Storm Systems forhandler de Hollandsk producerede moderne og innovative gaspejse, der er meningsfulde for dig og for dit interiør. Pejsene har været produceret siden 1976 og er markedsledende inden for gaspejse. Vi har forhandlet disse pejse siden 2013 som nu er godt anerkendt og respekteret på hele det skandinaviske marked.

Siden 2013 er passionen for håndværket aldrig ændret og kærligheden til pejsene er forblevet konstant. Derfor arbejder vi flittigt på kvaliteten af​​vores pejse og sørger for, at de er sikre og fungerer uden problemer.
Desuden er vi stolte af vores service og den professionelle hjælp til opretholdelse af din pejs. Bæredygtighed handler ikke kun om arbejdet og produktet, men også om vores forhold til vores kunder.

Hver pejs er specialfremstillet.

Vi fremstiller din pejs fuldstændigt skræddersyet. Vi vil bygge det præcis som du vil have det. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af basismodeller, der gør det muligt for os at oprette utallige kombinationer. Vi kan tilpasse hver model med hensyn til form eller størrelse, selvfølgelig inden for de godkendte grænser. Så ligegyldigt hvor stor, lille, høj eller unik pladsen i dit hjem eller kontor er, passer en Bellfires pejs altid ind.

SERVICE & GARANTI

Med en Bellfires pejs er du sikret absolut kvalitet. Vores service er en af ​​de bedste i landet. Et sammenbrud eller mangel vil blive løst hurtigst muligt via din forhandler, der kan ringe med hjælp fra det professionelle Storm systems team. Ildstederne gennemgår et stort antal tests, inden de forlader fabrikken i Holland. Derved opfylder alle pejse vores høje kvalitetsbehov. Derudover giver vi dig 10 års garanti af pejsens stålkonstruktion og et år på dele af pejsen. Driftsenheder som glas (snor), vermikulit, interiør og støbejerns-dele har garanti til den første gang pejsen optændes. Hvis apparatet ikke længere er tilgængeligt, skal vi sørge for at de dele der er nødvendige for at apparatet fungerer korrekt, fortsat kan leveres i mindst 10 år efter at produktionen er stoppet.

PROFESSIONELLE FORHANDLERE

Bag ethvert StormSystem produkt kan teknik blive fundet. Det er grunden til, at vi eksplicit leverer gennem et netværk af professionelle forhandlere som gennemgår en lang række kurser i vores produkter. Disse er fagfolk, som ved alt om indbygning, placering og installation af pejse og varmeapparater. Som ved alt om effektivitet, sikkerheds- og forbrændingsprocesser, ilt-forsyning og røggasudløb. De garanterer målrettet og personlig rådgivning og for en korrekt, pålidelig og sikker installation.Vi råder til årlig vedligeholdelse af installationen, da det er vigtigt at fortsætte med at nyde sin pejs langt ind i fremtiden.

VEDLIGEHOLDELSE AF GASPEJSEN

Vores gaspejse kræver mindre vedligeholdelse en traditionelle brændeovne, men det er nødvendigt at have en årlig/2 -årig service udført for at sikre sikker brug af din gaspejs.Det er meget vigtigt, at en professionel tester det gas-tekniske funktionsniveau i dit apparat og renser. Denne aftale kan enten laves med importøren, producenten eller en autoriseret vvs og gasmester. På den måde sørger vi for, at du kan fortsætte med at nyde din gaspejs uden bekymringer.

SKRÆDDERSYET PRODUKTION

Ved Bellfires i Holland produceres alt under et tag. For os og Bellfires er en pejs ikke bare et anonymt stykke stål, men et individuelt indretningsprodukt. Vi skaber det med kærlighed, så du vil også elske det.

Hver pejs er skræddersyet: Fra 120 basismodeller i mere end 17.000 kombinationer, bygger vi den pejs du vil have som passer bedst til din indretning og afspejler din smag. Pejsen passerer igennem hele fabrikken og bærer dit navn og kontrolleres omhyggeligt på hvert trin af vejen.

Dette er ikke produktionslinje‐arbejde; det meste af det er gjort for hånden. Derfor er ildstedet et personligt mesterværk af teknikeren. Og det er den lidenskab, du kan føle!

Hvor lang tid tager det fra det forberedende arbejde til samlingen af pejsen? Kun seks timer!
 Vi har opsummeret disse seks timer i denne video. Du kan selv se processen, der finder sted, før din pejs er installeret i dit hus.

 

PROCESSEN – FRA ORDRE TIL INSTALLATION

 

INDLEDENDE ARBEJDE

Din ordre – som vi modtager fra forhandleren – er gemt i en arbejdsordre med en stregkode, der er knyttet til dit navn. En sådan ordre indeholder alle de dele, der er nødvendige for pejsen. Under det indledende arbejde samles alle nødvendige dele og bøjes samt svejses til hinanden. Godt forberedende arbejde er afgørende for kvaliteten og levetiden for din pejs.

PAINT SHOP

Pejse-delene er hængt på et transportsystem på vej til maleren. Først passerer de gennem vaskeren, hvor de bliver affedtet og vasket. Transportsystemet fortsætter og bringer delene til sprøjtekabinen. Sprøjtningen sker ved hånden. Selv de sværeste hjørner overses ikke. Derefter transporteres delene til ovnen, hvor lakken er bagt. Bagningsprocessen forhindrer pejsen i at sprede ubehagelige lugte første gang at den er tændt. Det gør også pejsen mindre udsat for skade. Efter 45 minutter hærder lakken, og delene er klar til montering.

SAMLING

Samlingen af din pejs er også gjort helt i hånden. Uanset model og dens dimensioner forbinder vores teknikere dele til at skabe et perfekt passende produkt. Derefter påføres tætningskablerne rundt om glasset og indretningen er installeret. Efter montage er pejsen klar til at blive transporteret til dit hjem.