OM STORMSYSTEMS

Om StormSystems

Passion for håndværk

Passion for håndværk.

Siden år 2000 har vi forhandlet moderne og innovative pejseløsninger til det skandinaviske folk og til den skandinaviske indretning og vores høje passion for vores produkter er forblevet konstant.

Derfor arbejder vi flittigt på vores produkter hele tiden, så vi kan tilbyde vores kunder den højeste kvalitet, den højeste sikkerhed og den bedste brugeroplevelse. På denne måde sikrer vi, at jeres oplevelse af ilden og vores produkter altid er perfekt.

Yderligere er vi stolte af vores høje service-niveau. En pejs købt hos os, betyder service for livet. Bæredygtighed er ikke kun noget som tilføjes arbejdet og produktet, men også noget der tilføjes vores forhold til kunderne.

Om StormSystems

Hver pejs er af højeste kvalitet og leveret fra de førende producenter i verden. StormSystems vil tilbyde vores kunder det bedste af det bedste, så vi kan sprede varmen og hyggen på en bæredygtig og sikker måde.

Alle vores pejse er skræddersyet efter kundernes ønske og herefter håndlavet af erfarne og højtuddannede fagfolk. Det betyder at vores produkter ikke er på lager, men har en produktionstid på ca. 10uger, men tro os når vi siger, Det er ventetiden værd!

Vores mærker

LIDENSKAB FOR HÅNDVÆRK

Storm Systems forhandler de Hollandsk producerede, moderne og innovative gaspejse fra Bellfires, der giver stil og hygge for dig og dit hjem. Pejsene har været produceret siden 1976 og er i dag markedsledende inden for gaspejse. StormSystems har forhandlet disse pejse siden 2013 som nu er godt anerkendt og respekteret på hele det skandinaviske marked.

Siden 2013 er passionen for håndværket aldrig ændret og kærligheden til pejsene er forblevet konstant. Derfor arbejder vi flittigt på kvaliteten af​​ vores pejse og sørger for, at de er sikre og fungerer uden problemer.
Desuden er vi stolte af vores service og den professionelle hjælp til opretholdelse af din pejs. Bæredygtighed handler ikke kun om arbejdet og produktet, men også om vores forhold til vores kunder.

I dag kan vi også tilbyde et at de største sortimenter indenfor bioethanol pejse, fra den meget anerkendte producent EcoSmart Fire. Vores bioethanol pejse er af den sikreste og bedste kvalitet på markedet. Brænderne er lavet i tykt rustfri stål og de er støbt hele, uden nogen former for samlinger, som med tiden kan bryde op. Vores Bio pejse er helt sikkert et produkt i topklassen.

Hver pejs er specialfremstillet.

Vi fremstiller din pejs fuldstændigt skræddersyet. Vi vil bygge det præcis som du vil have det. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af basismodeller, der gør det muligt for os at oprette utallige kombinationer. Vi kan tilpasse hver model med hensyn til form eller størrelse, selvfølgelig inden for de godkendte grænser. Så ligegyldigt hvor stor, lille, høj eller unik pladsen i dit hjem eller kontor er, passer en af vores pejse altid ind.

Om StormSystems

Service og Garanti

SERVICE & GARANTI

Med vores pejse er du sikret absolut kvalitet. Vores service er en af ​​de bedste i Skandinavien. Et sammenbrud eller mangel, vil blive løst hurtigst muligt via din forhandler, der kan ringe med hjælp fra det professionelle Storm systems team. Ildstederne gennemgår et stort antal tests, inden de forlader fabrikken. Derved opfylder alle pejse vores høje kvalitetskrav. Derudover giver vi dig 10 års garanti af gaspejsens stålkonstruktion og ét år på dele af pejsen. Driftsenheder som glas (snor), vermikulit, interiør og støbejerns-dele har garanti til den første gang pejsen optændes. Hvis apparatet ikke længere er tilgængeligt, skal vi sørge for at de dele der er nødvendige for at apparatet fungerer korrekt, fortsat kan leveres i mindst 10 år efter at produktionen er stoppet.

PROFESSIONEL FORHANDLER

Bag ethvert StormSystem produkt kan teknik blive fundet. Det er grunden til, at vi eksplicit leverer gennem et netværk af professionelle forhandlere, som gennemgår en lang række kurser i vores produkter.

StormSystems har også en stor indflydelse indenfor undervisninger og lovkrav for pejsene, her kan vi eksempelvis findes på UCN, hvor vi underviser nye VVS´ere og installatører. Disse fagfolk, lærer alt om indbygning, placering og installation af pejse og varmeapparater, samt alt om effektivitet, sikkerheds- og forbrændingsprocesser, ilt-forsyning og røggasudløb m.m. Vi kan derfor garanterer målrettet og personlig rådgivning og en korrekt, pålidelig og sikker installation.

Vi råder til årlig vedligeholdelse af installationen, så pejsen kan nydes langt ind i fremtiden. Læs mere om vores service Her.

VEDLIGEHOLDELSE AF GASPEJSEN

Vores gaspejse kræver mindre vedligeholdelse en traditionelle brændeovne og andre gaspejse på markedet, men vi anbefaler et årligt/2 -årligt service udført, for at sikre sikker brug af din gaspejs. Det er meget vigtigt, at en professionel tester det gas-tekniske funktionsniveau i dit apparat og gør pejsen ren. Denne aftale kan enten laves med importøren, producenten eller en autoriseret vvs og gasmester. På den måde sørger vi for, at du kan fortsætte med at nyde din gaspejs uden bekymringer.

VEDLIGEHOLDELSE AF BIOPEJSEN

Vores biopejse er af den højeste kvalitet. Det betyder at der ikke kræves vedligehold af pejsen. Hvis pejsen tabes eller den på anden måde modtager skader, bedes i kontakte os for videre råd og vejledning.

Bioethanol er en brændbar væske og kræver derfor en vågent øje. Hvis der er tvivl omkring brugen af vores bio-pejse kan der findes en video gennemgang under hvert produkt, ellers kan vi kontaktes Her.

Om StormSystems

Skræddersyet Produktion

SKRÆDDERSYET PRODUKTION

Ved Bellfires i Holland produceres alt under et tag. For os og Bellfires er en pejs ikke bare et anonymt stykke stål, men et individuelt indretningsprodukt. Vi skaber det med kærlighed, så du også vil elske det.

Hver pejs er skræddersyet: Fra mere end 120 basismodeller i mere end 17.000 kombinationer, bygger vi den pejs du vil have, som passer bedst til din indretning og afspejler din smag. Pejsen passerer igennem hele fabrikken og bærer dit navn og kontrolleres omhyggeligt på hvert trin af vejen.

Dette er ikke produktionslinje‐arbejde; det meste af det er gjort for hånden. Derfor er ildstedet et personligt mesterværk af teknikeren. Og det er den lidenskab, du kan føle!

Hvor lang tid tager det fra det forberedende arbejde til samlingen af pejsen? Kun seks timer!
 Vi har opsummeret disse seks timer i videoen nederst på siden. Du kan selv se processen, der finder sted, før din pejs er installeret i dit hus.

 

PROCESSEN – FRA ORDRE TIL INSTALLATION

Om StormSystems

INDLEDENDE ARBEJDE

Din ordre – som vi modtager fra forhandleren – er gemt i en arbejdsordre med en stregkode, der er knyttet til dit navn. En sådan ordre indeholder alle de dele, der er nødvendige for pejsen. Under det indledende arbejde samles alle nødvendige dele og bøjes samt svejses til hinanden. Godt forberedende arbejde er afgørende for kvaliteten og levetiden for din pejs.

PAINT SHOP

Pejse-delene er hængt på et transportsystem på vej til maleren. Først passerer de gennem vaskeren, hvor de bliver affedtet og vasket. Transportsystemet fortsætter og bringer delene til sprøjtekabinen. Sprøjtningen sker ved hånden. Selv de sværeste hjørner overses ikke. Derefter transporteres delene til ovnen, hvor lakken er bagt. Bagningsprocessen forhindrer pejsen i at sprede ubehagelige lugte første gang at den er tændt. Det gør også pejsen mindre udsat for skade. Efter 45 minutter hærder lakken, og delene er klar til montering.

SAMLING

Samlingen af din pejs er også gjort helt i hånden. Uanset model og dens dimensioner forbinder vores teknikere dele til at skabe et perfekt passende produkt. Derefter påføres tætningskablerne rundt om glasset og indretningen er installeret. Efter montage er pejsen klar til at blive transporteret til dit hjem.

Om StormSystems