PORTFOLIE

Tidligere Referencer

Aalborg Airport Hotel - Room Divider Medium

Room Divider Medium

Tidligere referencer:

Her ses vores tidligere reference fra Aalborg Airport Hotel.

Kunderne kan i hotellets lounge nyde godt af varmen og hyggen foran vores Room Divider Large. Der er mulighed for at side ved barbordet med sin pc eller læne sig tilbage i lounge stolene med sin kop kaffe.

Room Divideren er en pejs med glas på tre sider. Pejsen forener rummet på en behagelig måde, samtidig med den skaber en splittelse imellem loungen og elevatoren til hotellets mange fine værelser.

Gaspejsen er indstillet til at tænde hver morgen og hver aften, så der altid er flotte flammer til at give de besøgende en varm velkomst.

Tidligere Referencer

Salling Rooftop - Horizon Bell Medium

Horizon Bell Medium

Tidligere referencer:

Salling Roof Top byder ikke kun på en god udsigt over Aalborg, men i restauranten byder denne Horizon Bell Large kunderne en varm og smuk velkomst.

Væggen er malet i grålige nuancer, hvor de sorte og rene linjer fra pejsen passer perfekt ind.

Resturant SMAEK - Corner Bell Large

Corner Bell Large

Tidligere referencer:

Denne store Corner Bell Medium skal byde kunderne velkommen hos restaurant SMAEK i hjertet af Aalborg.

Pejsen er sat ved indgangen, hvor kunderne tages imod og hjørne pejsen gør det muligt at nyde ilden fra flere steder i restauranten.

SMAEK er helt klart et besøg værd, her oplever du en god blanding af råvarer og kreativitet, som giver nogle yderst smagfulde oplevelser til overkommelige priser.

Tøjbutik Abra Kadabra - Derby Large Tunnel

Derby Large Tunnel

Tidligere referencer:

Tunnel pejsen er monteret i en muret skorsten med mørke sten, som frembringer flammerne. Pejsen er lavet i to niveauer. Fra plateauet kan ilden nydes fra sofaen i hyggehjørnet. I indgangen har pejsen fået højde, så den kan ses fra hele butikken.

En anden finesse er valget af børnesikring, i stedet for børnegitter er der der brugt et ekstra lag keramisk glas.

Kunde - View Bell York

View Bell York

Tidligere referencer:

En ældre eksisterende skorsten gjorde det muligt at fører aftrækket igennem skorstenen, ved at udfører en splitaftræks installation. Det var vigtigt i projektet at bevarer den unikke stuk på loftet, hvilket lykkedes ved at afslutte kassen ved aftrækkets indføring i skorstenen.

Pejsen er en View Bell York, som har et stort og flot brændkammer. I pejsen ses vores nye Premium brænder, som er opbygget efter lejrbåls princippet og danner et helt unikt flammebillede. Brænderen byder også på et lys af gløder, som kan justeres i niveau. 

Kunde - View Bell Medium

View Bell Medium

Tidligere referencer:

Denne View Bell Medium er pyntet med rå og rustikke sten som giver en varme til hele hjemmet. De mørke sten giver en fed splittelse fra de mere traditionelle hvide vægge og pejsen bliver hurtigt hjemmets bankene hjerte som kan sætte tempoet ned på den travle dagligdag.

Pejsen er placeret så ilden kan nydes fra entre, køkken og dagligstue. Ligeledes har pejsens placering en vigtig rolle i opvarmning af hjemmet, hvor varmen ikke kun spreder sig på stueetagen men også på de øvrige niveauer.

Kunde - Room Divider Large

Room Divider Large

Tidligere referencer:

Her ses vores Room Divider Large placeret i husets kerne med udsyn fra det store køkken alrum og stuen.

Pejsens opbygning af lavet fra gulv til loft, hvor pejsen får en arkitektonisk sammensmeltning med loftet. Pejsens opbygning er lavet i hvid, ligesom resten af husets vægge, effekten bliver at pejsen står som en skulptur i hjemmet indtil mørket falder på og flammerne tændes og spreder hygge til hele huset.

Kunde - Room Divider Large

Room Divider Large

Tidligere referencer:

Her ses vores Room Divider Large, som en ægte rumdeler imellem stuen og spisestuen. Der er beholdt plads på hver side af opbygningen, så rummet bliver holdt åbent selvom pejsen deler det det i to.

Spottene i loftet giver en fed effekt på opbygningen når mørket falder på og flammerne kan nydes fra flere vinkler i hjemmet.

Yderligere bruges opbygningen til hjemmets fladskærm, hvor ledninger osv. er gemt godt væk.

Kunde - Corner Bell Large

Room Divider Large

Tidligere referencer:

Denne flotte Corner Bell Large er opbygget i mørke mursten for at fungere som splittelse til de hvide vægge og lofter. De mørke sten tilføjer en ekstra varme til hjemmet, selv når pejsen ikke er tændt.

Pejsen er købt med rammen HiddenDoor+10 som ligger sig pænt på stenene og giver en skarp og stilren afslutning.

Ilden kan nydes fra flere vinkler, heriblandt det store køkken-alrum og sofa-stuen, hvor der er plads til at lege og hygge sig i pejsens varme og levende belysning.

Kunde - View Bell Vertical

View Bell Vertical

Tidligere referencer:

Her præsenteres vores View Bell Vertical. Kunden skulle bruge en pejs som ikke tog for meget plads og kunne passe imellem de to døre.

Da huset er i flere etager og pejsen ikke er placeret ved ydervæggen er aftrækket ført igennem den eksisterende skorsten ved hjælp af en splitaftræk installation.

Kunde - Horizon Bell

Horizon Bell Large

Tidligere referencer:

Vores Horizon Bell Large er flot præsenteret i denne unikke ejendom.

Kunde - Horizon Bell Tunnel

Horizon Bell Large Tunnel

Tidligere referencer:

Vores Horizon Bell Large Tunnel er en stor og flot gennemgående gaspejs. Pejsen fungere godt til at forene de adskilte rum med både varme og hygge.

Kunde - SmartBell

Smart Bell

Tidligere referencer:

Vores SmartBell passer perfekt ind i denne klassiske villa. Opbygningen er lavet så det passer til lokalet uden at ødelægge den flotte stuk.

Pejsen er monteret med balanceret aftræk igennem den eksisterende skorsten.

Designhause - Horizon Bell Tunnel

Horizon Bell Tunnel

Tidligere referencer:

Hos Designhaus på gugvej i Aalborg kan i se vores Horizon Bell Large brænde. Pejsen brænder på LPG flaskegas og er installeret i nogle helt unikke mursten som passer godt til den valgte ramme – Floating Frame.

Designhaus har højt uddannet personale som kan hjælpe med alt fra valg af pejs til opbygning og montering.