BOX gas 80

DKK 39.800,00

Skiller sig ud på grund af sin enkelthed


    • Fritstående gaspejs
    • Med opbevarings modul eller til platform, en stil til at tilfredsstille alle
    • Minimalistisk
    • Simpelt og nemt, tryk på fjernbetjeningen og der er ild
    • Til rådighed i mange forskellige størrelser

Grundet prisniveau kan produkterne kun købes ved henvendelse

Kontakt for køb af produkt

BOX gas 80 – Specifikationer

Energi mærke                                                                 B – BOX gas 80

     Type                                                                            Gas

Model                                                                                Fritstående  

Pejs visning                                                                     Forside af pejs

Power (kW)                                                                      6,5 kW

Konvektionsventilator                                                    Nej

Røggasudgang / Luftindtag                                           Ø 100mm – 150mm

Naturgas                                                                          Ja

Propan                                                                             Ja

Butan                                                                                                   Ja

Downloads

Gas Brochure Produktinfomation Produktstørrelse

 

Mere om vores Gaspejse

Bellfires gaspejse – BOX gas 80

Gaspejse vinder mere og mere ind herhjemme og erstatter de traditionelle brændeovne. En gaspejs fra bellfires har en lukket forbrænding, som benytter et balanceret aftræk, det betyder at pejsen ikke har forbindelse til husets klima eller vil blive påvirket af de nye huses høje tæthed.

Den rene forbrænding af gassen betyder at gaspejsene ikke skaber røg eller aske ligesom en traditionel brændeovn. Det betyder mindre rengøring og det betyder at du kan framelde din skorstensfejer. Gaspejse er en god og billig opvarmningskilde til dit hjem, hvis man samtidig ønsker flotte flammer.

Vores pejse, som er nogle af de bedste og sikreste produkter på markedet er produceret og designet med omtanke. Det kan hurtigt ses at produktet er af højeste kvalitet og ikke kan sammenlignes med andre produkter. Bellfires gaspejse er lavet i højeste klasse stål, i 8mm tykkelse, glasset er premium keramisk glas, brænderne er keramiske og styringen er af den førende tyske fabrikant Mertik Maxitrol, alt er samlet i Holland af højt uddannet personale og pejsen bygges specifikt efter kundernes ønsker.

Vores gaspejse er designet til den skandinaviske indretning og alle pejsene kan fås i forskellige størrelser og varianter. Til pejsene kan vælges ekstra udstyr, så som Wifi-styring, Anti-reflekterende glas, forskelligt pynt, forskellige baggrunde, forskellige ramme-typer og forskellige styringsmuligheder.

Vores gaspejse er inddelt i fire forskellige varianter, Indbygningspejse, Fritstående pejse, væghængte pejse og Indbygning til eksisterende situationer. Alle pejsene kan efter-monteres hvis huset allerede står. Som regel tager en gaspejs 2-3 dage at installere. Hvis der er spørgsmål til installationsprocessen står vi klar til at hjælpe.

Se vores store udvalg af Gaspejse Her.

Følg os her:

Vægt 74 kg
Størrelse 1120 × 590 mm
vare egenskab 1

txt for vareegenskab

Vi købte en gaspejse for nogle år tilbage fra stormsystems, det har vi ikke fortrudt. Servicen har varet ved lige siden købet og selvom pejsen bliver flittigt brugt ser den ud som ny :)
Jeanette / Facebook

Vi stod først med tanken om at købe en brændeovn, men Nicolaj kendte til hele branchen og kunne fortælle fordele og ulemper ved brænde/gas/bioethanol/pilleovne. Vi traf til sidst beslutningen om gaspejsen, hvilket viste sig at være den helt rigtige beslutning. Det er bare så befriende at opnå den samme hygge og varme uden alt besværet.

Og så gør det det ikke dårligere at servicen er topklasse
De glade pejse ejere /
Jeg har altid haft en gaspejs i mine hjem. Men aldrig har jeg haft en gaspejs i så høj en kvalitet som Bellfires. Designet og materialerne er i en klasse som andre mærker ikke kan sammenligne sig med. Nicolaj er en utroligt begavet ung mand og det er tydeligt at han drømmer for faget og går til hver opgave som var det et kunstværk! Waiting for version 3.0. Very excited.
Andersen /