IgnoRa Bioethanol – 12, 24, 36 Ltr.

DKK 390,00

IgnoRa Bioethanol

Med IgnoRa Bioethanol får du det bedste produkt på markedet.

Bioethanolen er 96,6 % rent, hvilket betyder mindre lugt gener, utrolig lang brænde tid og høj udnyttelsesgrad.


Køb & Vælg

12 X 1 Liter
24 X 1 Liter (+DKK 300,00)
36 X 1 Liter (+DKK 600,00)
Product total
Options total
Grand total

IgnoRa Bioethanol 12, 24 eller 36 Liter – Specifikationer

Med IgnoRa Bioethanol får du det bedste produkt på markedet. Bioethanolen er 96,6 % rent, hvilket betyder mindre lugt gener, utrolig lang brænde tid og høj udnyttelsesgrad.

Bioethanolen er kvalitetssikret i henhold til TÙV SUD, dette sikrer at bioethanolen altid er blandet korrekt og ens i alle flasker.

For sikker forsendelse og for sikker opbevaring sælges alt vores bioethanol i 1liters flasker. Med vores biopejse følger en special designet dunk, hvor bioethanolen kan hældes i, på denne måde opnås den sikreste påfyldning.

Specifikationer         

Mærke:                             IgnoRa Bioethanol

Kvalitetsikret:                  Ja via TÜV

Efekktivitet:                     Høj, lang brændetid

Lugt:                                  Lugtfri

Bekvemmelighed:           Ingen sod, Ingen aske, ingen røg

Om Bioethanol og Biopejse

Biopejse vinder mere og mere ind herhjemme pga. den nemme mulighed for at få bragt hygge og til dels lidt varme ind i hjemmet. En biopejs har en åben forbrænding og dette er muligt fordi bioethanol brænder utroligt rent. En åben forbrænding betyder dog at ilden tager ilten fra stuen til sin forbrænding, derfor er det vigtigt at kravende for kbm læses før man erhverver sig en biopejs.

Pejsene

Den rene forbrænding betyder at biopejsene ikke skaber røg eller aske ligesom en traditionel brændeovn. Det betyder mindre rengøring og det betyder at der ikke skal installeres et aftræk eller en skorsten til pejsen. Bioethanol er en brændbar væske, derfor skal pejsene behandles med respekt og instruktionerne skal følges nøje. Vores anbefaling er at bruge gaspejse til indendørs brug og bioethanol til udendørs brug. Dog kan det godt lade sig gøre at have bioethanol indendørs.

Vores pejse, som er nogle af de bedste og sikreste produkter på markedet, er produceret og designet med omtanke. Det kan hurtigt ses at produktet er af højeste kvalitet og ikke kan sammenlignes med andre produkter. Pejsene som er støbt, er lavet i en special blandet cement, der både giver en glat og hårdfør overflade men også kan holde til det danske vejr.

Brænderne i vores pejse er noget for sig, de er lavet i hele stykker af høj kvalitets rustfri stål. At brænderne er hele og ikke har svejse samlinger, som mange konkurrerende produkter, spiller faktisk en rigtig stor rolle. Når metal varmes op udvider det sig og når det køles ned skrumper metallet igen, det er en kæmpe belastning for metallet og hvis brænderen er svejset, vil den med tiden bryde op og udskille bioethanol.

Monteringen bliver ikke nemmere end med vores biopejse. De kommer nemlig alle sammen samlet, så det eneste du skal gøre er at pakke pejsen ud, hælde ethanol på og nyde flammerne.

IgnoRa Bioethanol

Bioethanol er en klar spritbaseret væske, fremstillet af sukkeret i plantebaserede produkter, f.eks. korn eller majs.

Bioethanolen brænder utroligt rent, uden sod eller røg. Den er derfor oftest anvendt til biopejse både indendørs og udendørs.

Se vores store udvalg af Biopejse Her.

Følg os her:

Vægt 15 kg
Varenummer (SKU): VA1605754 Kategorier: , Tags: , , , , , ,
Vi købte en gaspejse for nogle år tilbage fra stormsystems, det har vi ikke fortrudt. Servicen har varet ved lige siden købet og selvom pejsen bliver flittigt brugt ser den ud som ny :)
Jeanette / Facebook

Vi stod først med tanken om at købe en brændeovn, men Nicolaj kendte til hele branchen og kunne fortælle fordele og ulemper ved brænde/gas/bioethanol/pilleovne. Vi traf til sidst beslutningen om gaspejsen, hvilket viste sig at være den helt rigtige beslutning. Det er bare så befriende at opnå den samme hygge og varme uden alt besværet.

Og så gør det det ikke dårligere at servicen er topklasse
De glade pejse ejere /
Jeg har altid haft en gaspejs i mine hjem. Men aldrig har jeg haft en gaspejs i så høj en kvalitet som Bellfires. Designet og materialerne er i en klasse som andre mærker ikke kan sammenligne sig med. Nicolaj er en utroligt begavet ung mand og det er tydeligt at han drømmer for faget og går til hver opgave som var det et kunstværk! Waiting for version 3.0. Very excited.
Andersen /