MARTINI 50

kr. 17.350,20

Martini 50


  • Design i verdensklasse
  • Brændere produceret i ét stykke og i god tykkelse
  • Støbt i højeste kvalitets cement – stærk imod slag og ridser
  • En af de sikreste bioethanol brændere på markedet!
  • Høj effektivitet og lang forbrændingstid
  • Giver varme uden røggener

Grundet prisniveau kan produkterne kun købes ved henvendelse

Kontakt for køb af produkt

MARTINI 50 – Specifikationer

Elegant, simple og utrolig funktionel. Martini ild bordet er det perfekte sted til underholdning og hygge.

Med sin gode størrelse er der rigeligt plads til at stille sin mad eller drink, derved bliver bordet hurtigt omdrejningspunktet for dine gæster.

Med en nedsunket og cirkuler brænder i midten, ved Martini lige hvordan din opmærksomhed fanges.

Type                                                                                  Martini 50 Bioethanol

Model                                                                               Udendørs

Volume kapacitet                                                           8 L

Power (kW)                                                                      6 kW

Minimum rum størrelse                                               116kbm

Forbrændings effektivitet                                            7 – 11 Timer

Downloads

Brochure Installations guide Sådan tænder du Sådan påfylder du

 

Mere om vores Biopejse

MARTINI 50 biopejs

Biopejse vinder mere og mere ind herhjemme pga. den nemme mulighed for at få bragt hygge og til dels lidt varme ind i hjemmet. En biopejs har en åben forbrænding og dette er muligt fordi bioethanol brænder utroligt rent. En åben forbrænding betyder dog at ilden tager ilten fra stuen til sin forbrænding, derfor er det vigtigt at kravende for kbm læses før man erhverver sig en biopejs.

Den rene forbrænding betyder at biopejsene ikke skaber røg eller aske ligesom en traditionel brændeovn. Det betyder mindre rengøring og det betyder at der ikke skal installeres et aftræk eller en skorsten til pejsen. Bioethanol er en brændbar væske, derfor skal pejsene behandles med respekt og instruktionerne skal følges nøje. Vores anbefaling er at bruge gaspejse til indendørs brug og bioethanol til udendørs brug. Dog kan det godt lade sig gøre at have bioethanol indendørs.

Vores pejse, som er nogle af de bedste og sikreste produkter på markedet, er produceret og designet med omtanke. Det kan hurtigt ses at produktet er af højeste kvalitet og ikke kan sammenlignes med andre produkter. Pejsene som er støbt, er lavet i en special blandet cement, der både giver en glat og hårdfør overflade men også kan holde til det danske vejr.

Brænderne i vores pejse er noget for sig, de er lavet i hele stykker af høj kvalitets rustfri stål. At brænderne er hele og ikke har svejse samlinger, som mange konkurrerende produkter, spiller faktisk en rigtig stor rolle. Når metal varmes op udvider det sig og når det køles ned skrumper metallet igen, det er en kæmpe belastning for metallet og hvis brænderen er svejset, vil den med tiden bryde op og udskille bioethanol.

Monteringen bliver ikke nemmere end med vores biopejse. De kommer nemlig alle sammen samlet, så det eneste du skal gøre er at pakke pejsen ud, hælde ethanol på og nyde flammerne.

Se vores store udvalg af Biopejse Her.

Følg os her:

Vægt 50 kg
Størrelse 1270 × 762 × 296 mm
Vi købte en gaspejse for nogle år tilbage fra stormsystems, det har vi ikke fortrudt. Servicen har varet ved lige siden købet og selvom pejsen bliver flittigt brugt ser den ud som ny :)
Jeanette / Facebook

Vi stod først med tanken om at købe en brændeovn, men Nicolaj kendte til hele branchen og kunne fortælle fordele og ulemper ved brænde/gas/bioethanol/pilleovne. Vi traf til sidst beslutningen om gaspejsen, hvilket viste sig at være den helt rigtige beslutning. Det er bare så befriende at opnå den samme hygge og varme uden alt besværet.

Og så gør det det ikke dårligere at servicen er topklasse
De glade pejse ejere /
Jeg har altid haft en gaspejs i mine hjem. Men aldrig har jeg haft en gaspejs i så høj en kvalitet som Bellfires. Designet og materialerne er i en klasse som andre mærker ikke kan sammenligne sig med. Nicolaj er en utroligt begavet ung mand og det er tydeligt at han drømmer for faget og går til hver opgave som var det et kunstværk! Waiting for version 3.0. Very excited.
Andersen /