Fortrydelsesret

FORTRYDELSESRET

Har du fortrudt dit køb, kan du annullere eller afbestille her”

Annullering og Afbestilling af Ordrer hos StormGaspejse

Ønsker du at annullere eller ændre en allerede afgivet ordre hos StormGaspejse, så gør vi det gerne nemt for dig.

Afbestilling via E-mail:

Du kan starte processen ved at sende en e-mail til os på stormsystems@live.dk med emnet “Afbestilling.” I e-mailen skal du oplyse dit ordrenummer og tidspunkt for ordren. Hvis du har den originale ordrebekræftelse, er det en god idé at vedhæfte den.

Afbestilling via Kontaktformularen:

Alternativt kan du bruge vores kontaktformular her på siden. Husk at skrive “Afbestilling” og dit ordrenummer i emnefeltet.

Afbestilling af Ordrebekræftelse:

Hvis du har modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan du returnere den til os med teksten “Afbestilling!” i emnefeltet. Vær hurtig med afbestillingen for at undgå, at ordren allerede er blevet afsendt eller er under produktion. Nogle af vores varer bliver nemlig fremstillet på bestilling, så tidlig afbestilling er vigtig for at undgå omkostninger.

Omkostninger ved Afbestilling:

Afbestilling uden omkostninger for dig som køber er muligt, så længe vi modtager afbestillingen inden for 2 hverdage efter udstedelsen af ordrebekræftelsen.

Afbestilling vil kunne accepteres af os, hvis den modtages inden for perioden, der går fra 2 dage efter udstedelsen af ordrebekræftelsen og frem til 3 uger før levering. Hvis du ikke overholder tidsfristen, kan der pålægges et afbestillingsgebyr på 20% af den samlede ordresum.

Bemærkninger:

Vær opmærksom på, at afbestilling af specialfremstillede varer, som allerede er under produktion eller færdigproduceret, ikke vil blive accepteret.

Afbestilling anses først som gennemført, når du modtager en bekræftelse herpå fra os.

Du kan læse mere om reglerne for fortrydelsesret i købeloven lige her

Mangler du yderligere information, kan du finde vores handelsbetingelser her

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os under fanen kontakt.