Fragt

FRAGT OG LEVERINGSBETINGELSER

Vi har gratis fragt til døren ved alle køb over 10.000,-

Fri fragt gælder for pakker og paller til Jylland, Fyn og Sjælland samt pakker til ikke-brofaste øer. Ved levering af tunge pakker/paller til ikke-brofaste øer, vil der være et leveringsgebyr.

Gaspejse fra StormSystems er af højeste kvalitet og produceres i Holland efter kundens specifikke præferencer og tilvalg. Produktionen af pejsen starter derved først ved modtagelse af ordrebekræftelse. Levering af gaspejsen er estimeret til at tage 4-5 uger fra ordrebekræftelses dato.

Har du spørgsmål til din ordrestatus, send gerne en mail til stormsystems@live.dk

Nedenstående fragt- og leveringsbetingelser er naturligvis stadig gældende. Ved tvivl eller spørgsmål, tøv endelig ikke med at kontakte os. 

StormSystems ApS
Møllesøvej 11
9280 Storvorde
CVR: 30513215

T: +45 3132 2020
E: Stormsystems@live.dk

Leveringstid og fragt
Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen. Vores vilkår for afbestilling kan findes i vores handelsbetingelser.

Fragtpriser hvis køb under 10.000,-

0-10 kg – 69,-
10-20 kg – 89,-
20-30 kg – 209,-
30-50 kg – 599,-
50-250 kg – 1.500,-
Over 250 kg – 2.000,-

Fragtpriser er inkl. 25{c43be0fe9999e25b586efc85494c0ce3268294a0b474df147e3114dd6c2914b4} dansk moms.

Ovenstående fragtpriser er gældende for pakker til hele Danmark og paller til Danmark og brofaste øer.

Kontakt os for pris ved levering af tunge pakker/paller (f.eks. pejse og lign.) til ikke-brofaste øer.

Hvor må pakken stilles, hvis der ikke er nogen hjemme? 

Når du kommer til betalingssiden, er der et kommentarfelt, hvor du kan notere, hvor fragtmanden må stille pakken, hvis der ikke er nogen til at tage imod.

Vær opmærksom på at dette sker under eget ansvar og risiko.

Hvis pakken ikke må stilles, og du ikke er hjemme på leveringsdagen, bliver den afleveret til nærmeste pakkeshop, hvor den kan afhentes. Du vil da modtage besked på mail eller sms fra fragtfirmaet med dit pakkenummer som du skal bruge til at få udleveret pakken.

Store og/eller tunge pakker leveres til kantsten. Dvs., hvis du bor i en etageejendom, så skal du regne med selv at bære din ordre op til din etage. Det kan ikke forventes at fragtmanden kører på smalle veje, ujævnt terræn (grusveje, græsplæner). Hvis du skal have leveret store pakker til f.eks. sommerhusområder, nævn det i din ordre.

Levering og fragtskader

Hvis du mod forventning modtager en pakke med fragtskade, skal du hurtigst muligt sende billeddokumentation til os.

Vi skal bruge billeder af:

Pakken – uanset om der er udvendige skader eller ej

Fragtlabel med stregkode

Fragtskade på varen

HUSK DERFOR VENLIGST:

Ved levering tjek:

Omgående om pakken har synlige skader

Ved transportskade skal det noteres på fragtbrevet. Behold en kopi som dokumentation og send skriftlig information om skaden til StormSystems ApS – Stormsystems.dk inden for 24 timer.

Inden 24 timer om pakken har skjulte skader

Husk at kontrollere dine varer grundigt (pak dem ud) inden 24 timer. Skjulte transportskader skal meldes skriftligt til transportfirmaet og StormSystems ApS – Stormsystems@live.dk senest 24 timer efter varemodtagelse, ellers bortfalder muligheden for erstatning. Skulle der imod forventning være synlige fejl eller skader, må produktet ikke tages i brug uden en skriftlig bekræftelse fra StormSystems ApS – Stormsystems.dk. Hvis produktet tages i brug uden denne bekræftelse, anses produktet som godkendt, og det vil ikke længere være muligt at reklamere.

Resten af vores Leveringsbetingelser kan læses i vores handelsbetingelser.